Cursuri

Cursuri de specializare Tehnician pentru Sisteme de Detecţie, Supraveghere Video, Control Acces

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani organizează cursuri de specializare TEHNICIAN PENTRU SISTEME DE DETECTIE, SUPRAVEGHERE VIDEO, CONTROL ACCES. Cursul este acreditat ANC cu  aviz favorabil din partea autoritaţilor de reglementare în domeniu, respectiv Inspectoratul General al Poliţiei Române – Direcţia Ordine Publică (I.G.P.R.-D.O.P.) şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (I.G.S.U.).

Tehnicianul pentru sistemele de detecţie, supraveghere video, control acces şi monitorizare (prescurtat sisteme DSVCAM) execută instalarea diferitelor sisteme DSVCAM şi mentenanţa curentă a acestora la sediul beneficiarului, precum şi reparaţii, modificări, extinderi ale acestor sisteme.

Cursul este obligatoriu pentru personalul tehnic din cadrul firmelor licenţiate în domeniul sistemelor de securitate, în vederea obtinerii  avizului din partea Poliţiei, dar şi pentru elaborarea proiectelor sistemelor de alarmare. De asemenea, persoanele care au absolvit acest  curs pot sa-si infiinteze firme în domeniul instalării şi întreţinerii sistemelor de securitate.

CONDITII DE ACCES:

  • persoane cu cetăţenia română sau a unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene;
  • minim studii liceale ;
  • certificat medical din care să rezulte că persoana este clinic sănătoasă şi aptă din punct de vedere psihic;
  • să nu aibă antecedente penale pentru infracţiuni săvârşite cu intenţie.

Costul cursului este de 850 de lei.

Detalii şi înscrieri la telefon: 0749.530.478; mail: [email protected]

Despre autor

DSVCAM.ro

Detectie, Supraveghere Video, Control Acces si Monitorizare

Lasă Un Comentariu