Știri Gadget Supraveghere Video

Dahua și Hikvision au fost eliminate din grupul din industria camerelor de securitate

Atât Dahua, cât și Hikvision, doi dintre cei mai mari producători de camere de supraveghere din China, nu mai sunt membri ai Asociației Industriei de Securitate (SIA).

SIA, care este în primul rând o organizație comercială americană, dar are membri din întreaga lume, Dahua a fost eliminată din standardele americane, luna trecută.

Organizația nu a oferit o explicație formală, dar IPVM, un portal de știri dedicat pieței camerelor de supraveghere și a supravegherii DSVCAM, și membru al SIA în sine, a declarat că a depus o plângere împotriva lui Dahua în noiembrie 2020, după ce a constatat că Dahua a promovat capacitățile de detectare a uigurilor. (care trăiesc în mare parte pe teritoriul Chinei de azi, în provincia Xinjiang, numit și Turkistanul de Est.) către poliția chineză.

Hikvision și-a urmărit colegii de vânzări chinezi săptămâna trecută, când a iesit din grupul SIA. Într-o copie a scrisorii de demisie, obținută de Security Info Watch, oficialii Hikvision au citat „agresiunea” de la același IPVM.

IPVM a hărțuit și calomniat colegii membri ai SIA printr-un efort coordonat, de la pirateria lipsită de etică a camerelor Hikvision, la povești înșelătoare pe bloguri, până la însămânțarea subreptă a acelor povești în sursele media principale, până la utilizarea acestor povești ca bază pentru eforturile de lobby. la FCC și Congres pentru a interzice efectiv colegii SIA de pe piețele SUA.

Hikvision SIA scrisoare de demisie.

Practic americanii se opun oricărui companii/firme chinezesti producătoare de camere de supraveghere, sa fie vândute in țara lor.

Credeți că și România ar trebui sa urmeze exemplul Statelor Unite?

Să nu uităm, că Dahua și Hikvision dețin o cotă de piață la nivel de mondial de peste 60%.

Despre autor

DSVCAM.ro

Detectie, Supraveghere Video, Control Acces si Monitorizare

Lasă Un Comentariu