Știri Gadget

Hikvision lansează primul NVR cu tehnologie „Deep Learning” încorporată

Hikvision, lider mondial în furnizarea de produse și soluții de supraveghere video, a lansat „Dispozitivul de înregistrare video în rețea (NVR) DeepinMind” – primul dispozitiv NVR din lume care beneficiază de funcționalitatea „Deep Learning”. Acest dispozitiv NVR inteligent „învață” efectiv să identifice persoanele înregistrate de camerele de supraveghere video. Dispozitivul NVR va învăța, de asemenea, să filtreze alarmele false care ar fi fost declanșate anterior de către obiecte în mișcare care nu prezintă nicio amenințare. Acest nou dispozitiv NVR, iDS-9632NXI-I8/16S cu 32 de canale va fi primul din noua gamă de produse DeepinMind de la Hikvision.

Hikvision adoptă conceptul „DeepLearning” și îl aplică industriei de securitate, oferind o serie de produse complet noi. Imitând procesele de învățare sinaptică și de memorie ale ființelor umane, dispozitivele NVR din seria DeepinMind încorporează algoritmi avansați pentru a obține o performanță uimitor de precisă și consecventă a elementelor de analiză video a conținutului (VCA). Lansarea dispozitivului inovator NVR iDS-9632NXI-I8/16S este pe cale să stabilească noi nivele remarcabile de monitorizare prin activarea alarmelor.

Alarmele false declanșate de animale, frunze,umbre, schimbări în sursele de iluminare și alte obiecte nesemnificative afectează în mod regulat personalul de securitate, acest lucru implicând prea multe ore de muncă și resurse monetare. Dar, cu capacitatea sa de detectare a corpurilor umane, dispozitivul NVR iDS-9632NXI-I8/16S elimină eficient astfel de alarme false. Dispozitivul NVR DeepinMind identifică și semnaleazăactivitatea umană cu o precizie fără precedent – depășind 90%. Unitatea sa de procesare grafică de mare viteză (GPU) efectuează o procesare accelerată, în timp ce algoritmii de deep learning îmbunătățesc acuratețea în comparație cumodelele NVR actuale, care se bazează în continuare pe procesoareconvenționale. În plus, aceste caracteristici permit utilizatorilor autorizați să caute printre imaginile înregistrate și să localizeze obiectivele mult mai repede decât cu un dispozitiv NVR tradițional.

„Cu sistemele VCA tradiționale marginale montate la capetele camerei video, acuratețea activării alarmei se bazează pe cerințe stricte pentru fundalul locației. Până în prezent, precizia recunoașterii și analizei lor inteligente în locații comparabile poate fi inconsecventă”, spune Keen Yao, Vicepreședinte al Centrului Internațional Economic Hikvision. „Odată cu introducerea dispozitivului NVR cu tehnologie DeepinMind încorporată, Hikvision oferă companiilor care instalează aceste camere video și utilizatorilor finali un nivel complet nou de precizie a activării alarmei și, prin urmare, un management mai eficient al sistemelor de supraveghere”.

Dispozitivul NVR iDS-9632NXI-I8/16S cu tehnologie DeepinMind încorporată poate înlocui pur și simplu un sistem DVR sau NVR existent, introducând învățarea inteligentă într-o singură etapă, care anterior nu exista la sistemele tradiționale de supraveghere. Un astfel de upgrade îmbunătățește performanța de supraveghere video convențională, iar rezultatul este un sistem de securitate semnificativ mai eficient.

Dispozitivul NVR cu tehnologie DeepinMind încorporată include până la 32 de canale de intrare video pentru camere IP (până la 12 MP), ieșire și decodare video HD, înlocuirea plăcii de bază,configurare RAID (0, 1, 5, 6 și 10) configurații de până la opt discuri HDD de 8 TB și două NIC duale.

În plus, Hikvision a utilizat tehnologia DeepLearning pentru a inova o familie de produse și pentru a maximiza utilizarea acesteia, inclusiv gama de camere video IP DeepinView și serverul  pentru elementele de analiză video DeepinMind.

Despre autor

DSVCAM.ro

Detectie, Supraveghere Video, Control Acces si Monitorizare

Lasă Un Comentariu