Știri Gadget

Hikvision lansează linia de produse cu afișaje de tip LED

Hikvision a lansat o gamă completă cu afișaje de tip LED, oferind imagini colorate, de înaltă calitate. Dezvoltate și fabricate de către inginerii Hikvision, Dispozitivele cu afișaj de tip LED oferă LED-uri cu interior fin, LED fix interior, LED exterior, și tehnologii LED cu panouri transparente pentru a acoperi o gamă largă de nevoi personalizate.

Hikvision are ani de experiență în furnizarea ecranelor de monitorizare pentru centrele de supraveghere, iar lansarea noii linii de afișaj cu LED-uri marchează, de asemenea, intrarea Hikvision pe piața globală de semnalizare digitală comercială și încă o etapă în extinderea continuă a companiei din domeniul securității în noi domenii de afaceri.

Noile afișaje cu LED-uri Hikvision sunt proiectate special pentru a răspunde cererii de piață, în continuă creștere, din partea organizațiilor de securitate, a întreprinderilor și a publicului, a companiilor de publicitate și a industriei divertismentului. Noile afișaje cu tehnologie de tip LED au fost concepute pentru a deveni opțiunea ideală pentru centrele de monitorizare, săli de întâlnire, ecrane de publicitate interioară și exterioară, evenimente și multe alte scenarii.

Cu o tehnologie excepțională de redare a imaginilor, afișajele LED Hikvision oferă utilizatorilor imagini și videoclipuri reale cu o imagine rafinată și de înaltă definiție. Dotate cu tehnologia unică de procesare a imaginilor Pix Master, ecranele oferă calitate îmbunătățită a imaginii, contrast dinamic, saturație și claritate sporită din toate unghiurile.

Alte caracteristici:

  • Control de la distanță: utilizatorii pot opera dispozitivele de la distanță, cu ajutorul unei cartele multi-funcționale, ușor de folosit;
  • Mod de comutare culoare-temperatură cu un singur clic: suportul pentru comutarea cu un singur clic între mai multe moduri culoare-temperatură asigură adaptarea în orice context, a oricărui scenariu de aplicare;
  • Dezumidificare automată: această caracteristică reduce rata de luminozitate defectuasă cu până la  30%, prelungind efectiv durata de viață a fiecărui afișaj;
  • Filtrarea luminii albastre: cu peste 90% din lumina albastră convertită în lumină cu consum redus de energie, spectatorii vor beneficia de o protecție eficientă și responsabilă a ochilor. 

În plus, ecranele cu LED Hikvision simplifică utilizarea simultană a mai multor ecrane datorită structurii sale standardizate, care permite instalarea și întreținerea ușoară, acceptând rezoluții comune 1080p și 4K cu o proporție exactă.


Clic aici pentru a afla mai multe.

Despre autor

DSVCAM.ro

Detectie, Supraveghere Video, Control Acces si Monitorizare

Lasă Un Comentariu